fbpx

Over Lazy Garden

Hi, leuk dat je op deze pagina kijkt! Mijn naam is Femke Meijer en ik ben trotse eigenaar van Lazy Garden. Dit is mijn uit de hand gelopen hobby waar ik nu ook andere mensen blij mee mag maken. Nadat ik een verticale tuin maakte voor in de eetkamer, kreeg ik zoveel enthousiaste reacties dat ik besloot om er meer te maken.

Dit doe ik samen met twee handige mannen: alles met de hand, duurzaam en natuurlijk zodat we de wereld echt een stukje groener maken. Zo maken we van het restmateriaal van de verticale tuinen verschillende mooie macramé plantenhangers.

Ik heb trouwens wel meer uit de hand gelopen hobby’s zoals Social Femme waarbij ik andere bedrijven help met hun social media marketing of workshops vloggen en content strategie geef.

Daarnaast deel ik mijn duurzame gedachtegoed ook op mijn social media platform Duurzame Vrouw waarmee je me ook op YouTube en Instagram vindt. Niet zo gek dus dat ik het zo belangrijk vind dat onze Lazy Garden producten moeten bijdragen aan een gezonder leefklimaat binnen en buiten ons huis. Reuse, reduce & recycle is ook ons motto! O en #plasticisnotfantastisc dus we verpakken en verzenden alles plasticvrij.

Heb je vragen? Laat dan een berichtje achter op de contact pagina en ik beantwoord hem zo snel mogelijk!

Menu